8 Ditë
Kur pyesni për ushqimin dhe trashëgiminë shqiptare, shumica e njerëzve nuk do të dinin shumë, por mes ushqimeve krejtësisht natyrale, të shijshme, qyteteve të lashta të mbushura me legjenda dhe njerëzve me personalitete unike, dashuria me Shqipërinë është e sigurt. Në këtë turne fshatar, ju do të gatuani, hani dhe pini me zonjat e moshuara në fshat, do të eksploroni qytete të vjetra mijëra vjeçare si Berati, Gjirokastra (vendet e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s) dhe do të zbuloni natyrën e paprekur të Jugut.
Ju çojmë në restorantet tradicionale të skarës, restorantet e peshkut, një punishte vere, një fabrikë birre, një fabrikë konjaku dhe në shtëpinë e një familjeje vendase ku mund të provoni shijen e vërtetë të raki.