gif shqip

Shteti:

Qyteti :

Zgjidh Hotelin :

Nisja :

Mberitja :

Dhomat :


Newsletter

UDHETIMET E PRANVERES

Pranverë në Berlin, 4 Ditë €339, Nisja më 19 Prill 

Night city view of Amsterdam, the Netherlands with Amstel river

Përfshihen:

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë-Berlin-Prishtinë.
 • Transferta dhe Shëtitjet me autobuz.
 • Akomodimi në hotel për 3 netë.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 •  Shoqërues shqiptar .
 • Transferimi me autobus për në Aeroport.Lejohet të merret me vete vetëm një bagazh.

Pranverë në Zyrih dhe Bazel, 4 Ditë €359

budapestfeatPërfshihen:

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishinë - Bazel - Prishinë.
 • Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus në Zvicër.
 •  Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
 •  Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

Pranverë në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 12 Prill dhe 31 Maj

 Përfshihen: 

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Shkup – Barcelonë – Shkup.
 • Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
 • Akomodim në hotel për 3 netë. 
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 

UDHETIMET E PRANVERES

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 13 Ditë €629

barcelona 300Nisja më 19 Prill. 

Në pagesë përfshihen:

 • Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Madrid - Porto - Lisbonë - Sevilje - Cordoba - Malaga - Granada - Valencia - Barcelona - Marsejë - Milano - Trieste - Tiranë.
 • Akomodim në hotel.
 •  Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë €219, 4 Ditë €239

Istanbul-slide

Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

 


Pranverë në Izrael, 5 Ditë €599, Nisja më 14, 21 Mars

israele

Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel te Kategorisë Turistike.
-Mëngjeset dhe darkat për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Izrael me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport.